dukungan

Pikeun ngajantenkeun palayanan langkung berharga

palayanan

Gawe pilihan anu tepat pikeun industri aplikasi anjeun pikeun nyumponan syarat anjeun. Penjualan sareng téknologi kami bakal resep mamatahan anjeun ngeunaan pilihan kamustina las.

_20200302190514

Kami online 24 jam sareng anjeun tiasa ngahubungan kami via email, telepon, WhatsApp, WeChat, Skype, sareng sajabana Upami anjeun hoyong pidéo online kunjungan pabrik sareng bursa, punten nginpokeun sateuacanna pikeun ngantepkeun penjualan kami nganggo pakéan kalayan saksama pikeun masihan anjeun kesan anu kasép / geulis.

_2020030313120613

Sampel gratis anu disayogikeun

Miharep anjeun tiasa kéngingkeun produk kami sareng ningali kualitasna.

092cd9659beb83024d7ee0c504c2ee7

Kami gaduh sapuluh parabot lukisan kasar dina laju 18 meter per detik, 26 alat lukisan rupa dina laju 14-16 meter per detik, 56 alat kimia dina 8 meter per detik, 33 peralatan perikanan, tilu mesin bungkusan, sareng perawatan kokotor hiji tempat. Pikeun mastikeun pangiriman halus.

_20200307180308

Urang ngalaksanakeun Tés TEMPERATUR LOW, UJI KENYATA KANGGO, TUJUAN KURSUS SHORT, TUJUAN STRIKING ARC, TUJUAN DENGAN, sareng ngajamin yén hasilnya saluhureun 95%

erp

Unggal kelompok produk kami ngagaduhan nomer angkatan unik. Upami aya masalah kualitas, urang tiasa ngalacak masalah anu kajantenan waé dina prosés produksi tina bahan baku.

Percanten ka palayanan urang?

Hayu urang mimitian ku ucapan ayeuna.