Kawat Kuburan-arc

  • H08A (EL12) kawat baja hampang pikeun dilas arc las

    H08A (EL12) kawat baja hampang pikeun dilas arc las

    Detail Description: EL12 (H08A)is a kind of mild steel wire for submerged arc welding. Application: With suitable welding flux, used to weld mild alloy steel like 09Mn2, 16Mn, 16MnCu etc submerged arc welding. Conform with: GB/T: H08A DIN: S1 AWS: EL12 BS: S1 chemical composition of welding wire(%) C Mn Si P S Cr Ni Cu ≤0.10 0.30~0.55 ≤0.03 ≤0.030 ≤0.030 ≤0.20 ≤0.30 ≤0.20 Mechanical Properties or Deposited Metal Yield strengthσ0.2(Mpa) Tensile strengthσb(Mpa) Elongationδ5(%...
  • H08MnMoA (EA2) pikeun las panas digulung sareng baja normalisasi

    H08MnMoA (EA2) pikeun las panas digulung sareng baja normalisasi

    Aplikasi: Kanggo las baja anu digulung sareng baja normalisasi, sapertos 15MnVN, 15MnVNR, 15MnTiRe Cocog pikeun pipa baja pipa-pipa sapertos X60, X65 jsb.

  • H10Mn2 (EH14) kawat las arga lasut

    H10Mn2 (EH14) kawat las arga lasut

    Detail Description: EH14 is a kind of submerged arc welding wire. With flux SJ101,HJ150、HJ330、HJ350, the welding seam has excellent mechanical properties. Application: Used to automatically submerged arc welding for mild steel and low alloy steel like 16Mn, 14MnNb steel structrures. Conform with: GB/T: H10Mn2 DIN: S4 BS: S4 AWS: EH14 JIS: S501-H chemical composition of welding wire(%) C Mn Si P S Cr Ni Cu ≤0.12 1.50~1.90 ≤0.07 ≤0.035 ≤0.035 ≤0.20 ≤0.30 ≤0.20 Mechanical Prope...
  • Ngagunakeun H10MnSi (EM13K) pikeun baja karbon low sareng struktur baja baja alloy low

    Ngagunakeun H10MnSi (EM13K) pikeun baja karbon low sareng struktur baja baja alloy low

    Penting pikeun kimpalan baja karbon rendah sareng struktur baja baja alloy low, sapertos alat keur ngagolakkeun. wadah tekanan, wadah tenaga nuklir wadahna ngandung kami conto gratis sareng konsultan gratis. Kami ogé mésér asuransi produk sagala. Anjeun bakal nampi bisnis kaamanan.

     

  • H08MnA (EM12) pikeun ngahasilkeun méja atanapi wadah tekanan

    H08MnA (EM12) pikeun ngahasilkeun méja atanapi wadah tekanan

    EM12 (H08MnA) mangrupikeun jenis kawat baja hampang kanggo ngajantenkeun arc anu lega. Welding babarengan sareng fluks anu cocog, kelim weld tiasa nampi sipat mékanis anu saé.

  • H08CrMoVA pikeun pipa las

    H08CrMoVA pikeun pipa las

    Detail Application: Used in welding 12CrMoV, 15Cr1MoV, ZG20CrMoV and so on, a typical heat-resistant steel pressure vessels for pipeline welding. Reheat steam turbine for heat pipe segment, low-pass pipeline. Conform with: GB/T H08CrMoVA chemical composition of welding wire(%) C Mn Si P S Cr Ni Mo V Cu ≤0.10 0.40~0.70 0.15~0.35 ≤0.030 ≤0.030 1.00~1.30 ≤0.30 0.50~0.70 0.15~0.35 ≤0.20 Mechanical Properties or Deposited Metal Yield strengthσ0.2(Mpa) Tensile strengthσb(Mpa) Elonga...
  • H13CrMoA (EB2) Pikeun las kapal tekanan pipa sareng tahan panas

    H13CrMoA (EB2) Pikeun las kapal tekanan pipa sareng tahan panas

    urang ngalakukeun seueur test. sapertos kakuatan .tensile, elongation, V-type jeung saterusna.

  • HO8Mn2MoA (EA4) cocog pikeun pipa baja jalur pipa

    HO8Mn2MoA (EA4) cocog pikeun pipa baja jalur pipa

    Pikeun las struktur suhu wadah tekanan baja tengah, sapertos 18MnM0Nb, Cocog pikeun pipa baja antar pipa sapertos X60, X65 jsb.

  • H08CrMoA pikeun las kapal tekanan pédah tahan panas

    H08CrMoA pikeun las kapal tekanan pédah tahan panas

    Detail Application: For welding heat-resistant pressure vessels and pipes, such as 12CrMoA, ASTMA387Cr2. Conform with: GB/T: H08CrMoA We try to supply welding and cutting solutions and creat value for domestic and international customers.If you are interested in our production process, please contact us for inspection or video inspection in time