Produk

  • ER70S-G kelim dilas ngagaduhan tegangan anu langkung luhur sareng kakuatan ngahasilkeun

    ER70S-G kelim dilas ngagaduhan tegangan anu langkung luhur sareng kakuatan ngahasilkeun

    Detail Description: ER70S-G except the normal elements of si、Mn etc, it also contains Ti, which can produce more stable arc, less saptters and fumes, and also the welded seam has much higher tensile and yield strength. Application: It has excellent function when welding under high electricity current, suitable for welding thin steel plate,usually used for ship building, bridge,steel structure and engineering machinery. Conform with: GB/T: ER50-G JIS: YGW11 AWS: ER70S-G Packaging Wir...
  • Kawat Kawat Batu Kawat ER44-8

    Kawat Kawat Batu Kawat ER44-8

    ER44-8 mangrupikeun kawat kimpalan tahan iklim iklim kalayan palapis tambaga pelekat anu luhur sareng résistansi karat anu tinggi, kelayakan stabil séhat, kirang spatters, sipat prosés pimpalan alus teuing.

  • ER70S-6 Digunakeun pikeun ngawangun wadahna, mesin konstruksi, konstruksi karéta api sareng seueur deui

    ER70S-6 Digunakeun pikeun ngawangun wadahna, mesin konstruksi, konstruksi karéta api sareng seueur deui

    Kawat kawat tambaga karbon baja-clad low, cocog pikeun 100% CO2 sareng Argon & CO2 bensin tameng gas dicampur, kami nyobian suplai pipa sareng motong, sareng nilai cipta pikeun nilai domestik sareng internasional.

  • ER70S-4 Digunakeun pikeun ngasur baja tegangan anu luhur dina kelas 490N / mm2

    ER70S-4 Digunakeun pikeun ngasur baja tegangan anu luhur dina kelas 490N / mm2

    Kawat kawat tambaga karbon baja rendah cocog pikeun kimpalan perisai CO2 gas. Kelayakanna stabil sareng las-alus. Kirang spatter, prasarana prosés ngelas alus.

  • H08A (EL12) kawat baja hampang pikeun dilas arc las

    H08A (EL12) kawat baja hampang pikeun dilas arc las

    Detail Description: EL12 (H08A)is a kind of mild steel wire for submerged arc welding. Application: With suitable welding flux, used to weld mild alloy steel like 09Mn2, 16Mn, 16MnCu etc submerged arc welding. Conform with: GB/T: H08A DIN: S1 AWS: EL12 BS: S1 chemical composition of welding wire(%) C Mn Si P S Cr Ni Cu ≤0.10 0.30~0.55 ≤0.03 ≤0.030 ≤0.030 ≤0.20 ≤0.30 ≤0.20 Mechanical Properties or Deposited Metal Yield strengthσ0.2(Mpa) Tensile strengthσb(Mpa) Elongationδ5(%...
  • ER309 / ER309L / ER309LSi dipaké pikeun las logam anu luar biasa

    ER309 / ER309L / ER309LSi dipaké pikeun las logam anu luar biasa

    Kagunaan: ER309 / ER309L: Dianggo pikeun las logam anu henteu jelas, sapertos baja hampang sareng baja Cr-Mo anu dipaké pikeun las, las SUS309S, SCS17, sapertos, panas, korosip, sareng stabilitas arka, kinerja welding alus teuing, Ar + 0.5-2 % O2 lasak tameng bénsin; mirip sareng komponén anu dianggo dina las pémasan sareng tuang; dipaké pikeun nyambung 304 profil kalayan baja; 304 pikeun las tina lapisan kompleks lapisan baja pikeun cangkang baja karbon sareng di lapisan lambar baja stainless steel. ER309LSi: Pr ...
  • H08MnMoA (EA2) pikeun las panas digulung sareng baja normalisasi

    H08MnMoA (EA2) pikeun las panas digulung sareng baja normalisasi

    Aplikasi: Kanggo las baja anu digulung sareng baja normalisasi, sapertos 15MnVN, 15MnVNR, 15MnTiRe Cocog pikeun pipa baja pipa-pipa sapertos X60, X65 jsb.

  • ER308 / ER308L / ER308LSi dipaké sareng 18% Cr8% Ni atanapi stainless steel and18Cr - 8Ni steels

    ER308 / ER308L / ER308LSi dipaké sareng 18% Cr8% Ni atanapi stainless steel and18Cr - 8Ni steels

    ER308: Digunakeun pikeun ngelas bahan bakar stainless steel sareng 18% Cr8% Ni atanapi stainless steel kalayan eusi kimia anu sami sareng kawat las.
    ER308L: Utamina dianggo pikeun las tina 18Cr - 8Ni steels. Kawat las bakal gaduh résistansi korosi anu langkung saé tibatan MIG 308, upami éta dipaké pikeun las tina SUS 304L.

  • ER307 dianggo pikeun las tina kémasan sareng tuang baja ucingit tuang

    ER307 dianggo pikeun las tina kémasan sareng tuang baja ucingit tuang

    Uses: Welding seam strength canbe controlled, primarily used for welding of austenitic manganese steel forgings and castings, and ausenitic carbon steel forgings and castings with outstanding crack resistance. Applicable to the protecting of gas: Ar. Conform with: AWS: ER307 We will purchase raw materials according to your needs, in order to produce more cost-effective products for you. We have extensive experience in the production of welding wire, and I believe you can see how dedicated ...