mbështetje

Për ta bërë shërbimin më të vlefshëm

shërbim

Bëni zgjedhjen e duhur për industrinë tuaj të aplikimit për të përmbushur kërkesat tuaja. Shitjet dhe teknologjia jonë do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë për zgjedhjen e materialeve harxhuese të saldimit.

_20200302190514

Ne jemi online 24 orë dhe ju mund të na kontaktoni përmes postës elektronike, telefonit, WhatsApp, WeChat, Skype, etj. Nëse dëshironi që një video në internet të vizitojë fabrikën dhe të shkëmbeni detaje, ju lutemi informoni paraprakisht që të lejoni që shitjet tona të vishen me kujdes për të dhënë ju një përshtypje të bukur / të bukur.

_2020030313120613

Ofrohen mostra falas

Shpresoj se ju mund të merrni produktin tonë dhe të shihni cilësinë e tij.

092cd9659beb83024d7ee0c504c2ee7

Kemi dhjetë pajisje të përafërta vizatimi me një shpejtësi prej 18 metrash në sekondë, 26 pajisje të shkëlqyera vizatimi me një shpejtësi prej 14-16 metër në sekondë, 56 pajisje kimike me 8 metra për sekondë, 33 pajisje për kanotazh, tre makina paketimi dhe trajtim të ujërave të zeza një vend. Për të siguruar shpërndarjen e qetë.

_20200307180308

Ne kryejmë provën e ulët të temperaturës, provën e qëndrueshmërisë së fuqisë, provën e shkurtër të rrethit, provën e forcimit të ARC-së, provën e rënies dhe garantojmë që rendimenti është mbi 95%

ERP

Do grup i produkteve tona ka një numër unik të serisë. Nëse ka ndonjë problem cilësor, mund të gjurmojmë problemet që ndodhin në çdo pikë të procesit të prodhimit nga lëndët e para.

Të sigurt në shërbimin tonë?

Le të fillojmë me përshëndetjet sot.