Telat e saldimit të aluminit

  • Telat e saldimit të aluminit

    Telat e saldimit të aluminit

     Ne jo vetëm që blejmë materiale të papërpunuara me cilësi të mirë dhe inspektim të rreptë në hyrje, jo menaxhim të dobët të procesit të prodhimit, kështu që ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tela alumini të pastër, uniformë.