Certifikatat

CERTIFIKIMET

KEMI TESTIN E TEMPERATUR HIGHS S HIGH LART AND DHE T L LART, TESTIN E QABNDRUESHMRIS, FUQI, TESTIN E SHKURTORTRVE TORT SHKURTR, TESTIN E STRIKIMIT ARC, TESTIN DROP dhe KEMI CE, TUV, LR, DB, ABS, etj.