јавете се на: 0086-18961228650

поддршка

Да ја направат услугата повредна

Сервис

Направете вистински избор за вашата апликација индустрија да ги исполни вашите барања. Нашата продажба и технологија со задоволство ќе ве советуваат за изборот на потрошни материјали за заварување.

_20200302190514

Ние сме на Интернет 24 часа и можете да не контактирате преку е-пошта, телефон, WhatsApp, WeChat, Skype, итн. Доколку сакате мрежно видео да ја посетите фабриката и да разменувате детали, Ве молиме, однапред информирајте се за да дозволите нашата продажба да се облече внимателно за да даде ти убав / убав впечаток.

_2020030313120613

Обезбедени бесплатни примероци

Се надевам дека може да го добиете нашиот производ и да го видите неговиот квалитет.

092cd9659beb83024d7ee0c504c2ee7

Имаме десет груби опрема за цртање со брзина од 18 метри во секунда, 26 опрема за фино цртање со брзина од 14-16 метри во секунда, 56 хемиска опрема со 8 метри во секунда, 33 опрема за веслање, три машини за пакување и пречистување на отпадни води едно место Да се ​​обезбеди непречена испорака.

_20200307180308

Ние спроведуваме низок тест на температура, тест на моќност, краток тест на циркулацијата, тест на стрелање на лакот на лакот, тест за опаѓање и гарантираме дека приносот е над 95%

ерп

Секоја серија од нашите производи има единствен број на серии. Ако има некаков проблем со квалитетот, можеме да ги следиме проблемите што се појавуваат во кој било момент од процесот на производство од суровините.

Уверени во нашата услуга?

Да започнеме со честитки денес.