јавете се на: 0086-18961228650

Alици за заварување на алуминиум

  • Alици за заварување на алуминиум

    Alици за заварување на алуминиум

     Ние не само што купуваме суровини со добар квалитет и строга дојдовна инспекција, туку и лабаво управување со процесот на производство, затоа можеме да им обезбедиме на клиентите чиста, униформа алуминиумска жица.