јавете се на: 0086-18961228650

Сертификати

СЕРТИФИКАЦИИ

Имаме висок и низок тест на температура, моќен тест, моќност, краток тест на циркулацијата, тест на лакот на лакот на лакот, ладен тест, и ние имаме CE, TUV, LR, DB, ABS, и така натаму